× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

Joan Hanegraaf

Naam:
Joan Hanegraaf
Organisatie:
Oerlemans Packaging Group
Functie:
DGA
Bio
Joan Hanegraaf is DGA van de Oerlemans Packaging Group. De Oerlemans Packaging Group bestaat uit zes productiebedrijven: Oerlemans Plastics, Perfon, Plasthill, O.P.I., Fardem Packaging en Flexpak. Daarnaast beschikt de group over een eigen Oerlemans Technology Centre en een Oerlemans Repro Centre.
Joan is actief betrokken als bestuurder in verschillende Branche organisaties waaronder Voorzitter NRK Verpakkingen, Bestuurslid Stichting Materiaalorganisaties en Bestuurslid van Het Afvalfonds. Joan was verder o.a. 9 jaar voorzitter van de NRK en EFTA.
Joan is al decennia betrokken bij verduurzamings initiatieven. Zo introduceerde hij in 1992 biologisch afbreekbare tuinbouwfolie in Nederland, en zijn internationale MBA in 1996 had als focus: “Closing he Loop”. De Oerlemans Packaging Group blijft investeren en innoveren in duurzaamheid met prijswinnende innovaties zoals Bag2bag, de Circulaire Krimphoes, Circulaire Webshopzakken en door duurzaamheid onderdeel van de bedrijfscultuur te maken met o.a. ISO 26000 en ISO 14001.

naar boven