× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

Shirley Schijvens

Naam:
Shirley Schijvens
Organisatie:
Schijvens Corporate Fashion
Functie:
Directeur
Bio
Eigenaar en 5e generatie van familiebedrijf Schijvens Corporate Fashion, al sinds 1863 producent van bedrijfskleding. Schijvens ontwerpt, produceert, distribueert en recyclet bedrijfskleding van o.a. Hema, Albert Heijn, Kruidvat, MCDonald’s, Sligro, Makro, Intratuin, Praxis, Gamma, Karwei, TBI, CSU, Welkoop, Jacks Casino, Blokker, NS Retail en Etos.

Zij doen dit in Hilvarenbeek met een team van 40 mensen en hebben een eigen fabriek in Mersin Turkije. Daarnaast werken ze met een vaste productenpoule in Pakistan, India, China en Marokko.

Schijvens scoort hoog op de duurzame ladder. Zij is Leader bij Fair Wear Foundation met een rapportcijfer 8,9 en zij heeft de Circulair Award 2020 van het Versnellingshuis gewonnen. Ook heeft ze de zilveren medaille gewonnen bij de EBAE awards van de Europese Commissie voor duurzaamste bedrijf van Europa.

Shirley is naast eigenaar van Schijvens ook stuurgroeplid van het Nederlands Textielconvenant, Raad van Advies Textiel van MVO Nederland en voormalig bestuurslid van Modint Dutch Workwear. Zij is getrouwd met Jaap Rijnsdorp-Schijvens, CEO bij Schijvens en samen hebben zij drie kinderen David, Esmee en Julius, waarvan de eerste twee inmiddels ook in het bedrijf werkzaam zijn.

naar boven