× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

Samen naar het volgende kantelpunt! - met de kracht van succesvolle Duurzame Dinsdag startups en experts

Spreker(s)
Arthur Van der Lee (Dutch Climate Systems )
Eva Aarts (Waterweg)
Everlyn Liu (Straw by Straw )

Omschrijving
Om te schakelen naar een Circulaire Economie moet het systeem kantelen en een andere weg inslaan. Dit is een gigantische uitdaging, waar ondernemers een grote rol in spelen. Maar ook als ondernemer heb je te maken met eigen kantelpunten. Tussen een circulair idee en een circulair bedrijf zijn er tenslotte meerdere. Wat zijn die kantelpunten? En hoe kunnen we elkaar helpen deze te bereiken?

In deze sessie gaan we met de kracht van succesvolle CE ondernemers en experts van Duurzame Dinsdag en het Versnellingshuis Nederland Circulair! op zoek naar eigen kantelpunten en samenwerkingen. Je krijgt handvatten en nieuwe inzichten over hoe je kantelpunten binnen de bedrijfsvoering kunt realiseren, je wordt een stap verder geholpen om dit zelf te realiseren én we zoeken actief de samenwerking om elkaar te versterken. In een interactieve setting staan experts, zoals Maurits Groen, en Duurzame Dinsdag ondernemers klaar om hun inzichten te delen en je een stap verder te helpen.

De sessie start met praktijkvoorbeelden van ondernemers uit de Duurzame Dinsdag koffer die kantelpunten binnen hun bedrijfsvoering hebben bereikt; Waterweg, Icecube en Straw by Straw. Vervolgens gaan we achterhalen waar we kunnen samenwerken en elkaar een stap verder kunnen brengen. Samen komen we tot het kantelpunt!

Type sessie
Werkatelier

Thema(s)
Circulair ontwerp
Kennis, innovatie en monitoring

Niveau(s)
Beginner
Intermediate

Sector(en)
Maakindustrie
Consumptiegoederen

Wanneer
maandag 1 februari 2021 van 11:30 tot 12:30 uur


naar boven