× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

Het Versnellingshuis Nederland Circulair! Wij helpen ondernemers verder.

Omschrijving
Circulair ondernemen is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je niet goed weet waar te beginnen of hoe je volgende stap eruit moet zien. Precies daarom is er Het Versnellingshuis Nederland Circulair!. Bij ons vind je experts en kennis om je verder te helpen.

Het Versnellingshuis is een samenwerking van het Ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Samen ontsluiten we een groot netwerk van andere partijen en Versnellingspartners, waaronder RVO.nl.

Matchmaking en Maatwerk
We helpen individuele ondernemers kosteloos bij het vinden van de juiste netwerkpartner (ondernemers, vakdeskundigen en circulaire denkers), de juiste kennis (ervaring en specialistische kennis en hebben tevens een aantal relevante tools ontwikkeld), helpen bij belemmerende wet- en regelgeving én bij vragen over subsidie of financiering.

Moonshots
Om een circulaire economie te realiseren vragen sommige ketens om een sectorbrede transitie, niet gedragen door enkele bedrijven, maar door een gehele sector. Daarom selecteert het Versnellingshuis jaarlijks vijf ketens waarin we met ondernemers en andere partijen samenwerken om een hierin een circulaire transitie te realiseren. Deze doorbraakprojecten noemen wij Moonshots.

Kijk op onze website (www.versnellingshuisce.nl/) voor meer informatie; praktijkvoorbeelden, de tools, agenda, de Rode Draden, versnellingspartners en om je in te schrijven.


naar boven